Frukostklubben nr 2

Olle och Pernilla förbereder sig!

I morse hade vi vår andra Frukostklubb. Cirka 30 Lundapedagoger samlades i personalrummet på Spyken för lite kaffe/te, fralla och mingel. Därefter var det dags för två lärare från Gunnesboskolan, Olle Nyhlén Johansson och Pernilla Vesterlund, att berätta om hur de arbetar med matteverktyget GeoGebra och sin blogg Finboken. Vi fick höra lite bakgrund, lite tankar, lite upplägg och se elevernas egenhändigt gjorda filmer där de redovisade sina arbeten. Underbart att se och lyssna till! Gör det du med – den här gången lyckades vi få till ljudet på inspelningen! Låt dig inspireras :)

Klicka här: Frukostklubben 18/2

Stort tack till Olle och Pernilla som visade och delade med sig!

Nästa Frukostklubb är den 18/3 och då är det Åsa Klausén, eng- och svensklärare på Spyken, som kommer berätta om sitt arbete. Klubben är öppen för alla Lundapedagoger och anmälan sker i it´s learning, i Lu IKT-samordningen!

Annonser

Om Johanna

IKT-samordnare, Lunds skolor. Projektledare Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Utbildad 1-7 lärare med bakgrund i såväl skola som företagsvärld.
Det här inlägget postades i Allmänt, Digitala verktyg, Fortbildning, På gång i Lund, Tips, Utbyte och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s