TeachMeet Syd 31/3 – imorgon :)

Oj, vad tiden går fort när man har roligt… Det är redan slutet på mars och nu är det äntligen dags för södra Sveriges första TeachMeet!

Vi är några IKT-samordnare från olika kommuner runt om i Skåne som gått samman i ett, än så länge, ganska informellt nätverk. Vi nätverkar för att vi vill, behöver och ser nyttan av det. Kanhända slipper vi uppfinna samma hjul på tusen olika håll. Kanhända kan vi dela med oss av det vi gör och kanske undvika de fällor som finns. Och framför allt vill vi hjälpas åt att sprida det IKT-pedagogiska arbetet som pågår runt om. Det myllrar och sjuder ju på så många ställen. Utan att så många vet om det.

Därför anordnar vi nu TeachMeet Syd och det tog bara några dagar efter det att vi gått ut med att det var öppet för anmälan, så var det fullt. Åhörarplatserna. Talarplatserna var liiite svårare, för det är ju det där med ”inte kan väl jag” och ”äsch, det jag gör är väl inte så mycket att visa upp” och ”jag vågar inte”. Men nu har vi gott om talare också och det ska bli spännande att vara med i morgon!

Du som missat en plats och ändå vill följa oss, kan göra det dels via Bambuser, dels via TodaysMeet och dels via Twitter, #tmsyd2011. Livesändningarna kommer att redigeras och läggas ut i efterhand också. Vi börjar mingla kl. 15.30 och själva TeachMeet:andet börjar kl. 16.00.

Och som vanligt håller vi tummarna att tekniken vill som vi vill….

PS. Om du nu undrar vad tusan TeachMeet Syd är och vill läsa mer, klicka då här: TeachMeet Syd

Annonser

Om Johanna

IKT-samordnare, Lunds skolor. Projektledare Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Utbildad 1-7 lärare med bakgrund i såväl skola som företagsvärld.
Det här inlägget postades i Fortbildning, Utbyte och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s