Inspiration: TeachMeet Syd, Frukostklubb, Publicera Mer!

Oj, vad det händer grejor! Hela tiden och överallt.

För att fortsätta att sprida det som händer, för att lära av varandra, få tips och idéer anordnar vi, tillsammans med kollegorna i nätverket Digisyd (IKT-samordnare från några skånska kommuner), ett nytt TeachMeet Syd i höst. Den 13/10 går det av stapeln och den här gången i Helsingborg. Premiären var i våras och då i Malmö. Tanken med ett TeachMeet är att det är ett informellt möte för pedagoger, av pedagoger. Det är ni pedagoger som gör själva mötet, t.ex. genom att anmäla er som talare och under antingen 2 eller 7 minuter berätta om något IKT-igt ni gjort i skolan/förskolan! Vi släppte anmälan härom dagen och åhörarplatserna är redan fullbokade. Men talare behövs – så tveka inte att anmäla dig! Det du gör är värt att spridas. Läs mer här: TeachMeet Syd

För pedagoger i Lund fortsätter vi med våra Frukostklubbar tre gånger under hösten(se förra inlägget). Anmäl dig i Lu IKT-samordningen i its learning. Ni som inte har möjlighet att komma (eller arbetar i annan kommun) kommer förhoppningsvis att kunna följa oss via nätet (live och efteråt).

Sen har vi ju Inspirera Fler Publicera Mer – Lunds skolors publiceringssite! Ett ställe där Lunds pedagoger kan publicera sina och sina elevers arbeten och på så vis dela med sig, få fler mottagare till elevernas alster, arbeta publicistiskt, hitta inspiration och få idéer av varandra! I höst håller vi t.ex. utbildningar den 18/10 och 23/11 (anmälan i Lu IKT-samordningen), men kommer även ut till skolorna, till arbetslagen och hjälper till.

Annonser

Om Johanna

IKT-samordnare, Lunds skolor. Projektledare Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Utbildad 1-7 lärare med bakgrund i såväl skola som företagsvärld.
Det här inlägget postades i Fortbildning, På gång i Lund, Utbyte och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s