Nytt år och nygamla events på agendan

Då har vi rullat igång 2013!

Vi i Lunds skolors IKT-team planerar att köra på som vanligt – fullt fokus på nya organisationen och på integrationen, men också på att fortsätta sprida och ta del av alla goda IKT-exempel som finns i stan (med omnejd). Några events vi har på g:

Frukostklubb_ht11Frukostklubben 
Jajamän, efter lite paus drar vi igång igen. Notera följande datum Lundapedagoger: 14/2, 20/3 och 23/4. Platsen är, som tidigare, Spykens personalrum och vi börjar morgonen kl.07.30 med fralla, te/kaffe och mingel för att sen få ta del av något inspirerande IKT-igt. Vi utlovar ett blandat innehåll från förskola – gymnasium. Först ut, den 14/2, kan vi stolt presentera årets Guldäpplevinnare Ulrika Ryan, lärare på Byskolan i S.Sandby! Håll utkik efter mer information och anmälan i Lu IKT-samordningen i its learning.

BildTeachMeet Syd går i vår av stapeln i Staffanstorp. Här gäller det att hålla koll – platserna går åt som smör i solsken när väl anmälningsmöjligheten finns. Den 14/3 är det dags och anmälan kommer öppna runt den 1/2. Så om du inte redan vet, börja fundera på vad just du gör och kan inspirera andra med att visa upp. Välj att tala i ynka 2 minuter (det är en konst!) eller hela 7 minuter. Mer information: TeachMeetSyd och TeachMeet Syd på facebook.

Vill man ta sig en bit iväg för att bli inspirerad och har tid och pengar, tipsar vi om vårens stora IKT-konferenser i Stockholm: SETT-dagarna och Framtidens Lärande. Båda två väl värda konferenser att åka på, såväl för möjligheten att knyta kontakter som att får se och höra om IT i skolan från alla möjliga vinklar.

Annonser

Om Johanna

IKT-samordnare, Lunds skolor. Projektledare Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Utbildad 1-7 lärare med bakgrund i såväl skola som företagsvärld.
Det här inlägget postades i Allmänt, Fortbildning, På gång i Lund, Utbyte och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s