Upphandling 2.0

Nu närmar vi oss version 2 av upphandlingen av ”digitalt stöd för den pedagogiska processen” för Lunds skolor och förskolor. Men det har hänt en del längs vägen – kika på filmen och få en liten inblick i vad som händer och gäller nu…

Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss i Lunds skolors IKT-team eller till den som är IKT-pedagog/strateg/ansvarig på skolan/förskolan. Några av dem har suttit med i arbetet med de nya underlagen och kan berätta lite mer kring kraven vi kommer ha med i upphandlingen (upphandlingarna…).

Har du akuta tankar som bara måste med i upphandlingen – då gäller det att höra av sig till mig den här veckan! :)

Upphandling version 1.0 och förstudiearbetet som föregick underlagen, finns fortfarande kvar här: Digitala lösningar för Lunds skolor och förskolor, för den som är intresserad.

Annonser

Om Johanna

IKT-samordnare, Lunds skolor. Projektledare Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Utbildad 1-7 lärare med bakgrund i såväl skola som företagsvärld.
Det här inlägget postades i Allmänt, Digitala verktyg, Införande nya lösningar, På gång i Lund och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Upphandling 2.0

  1. Ping: Upphandlingar 2.0 annonserade! | Lunds skolors IKT-team

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s